Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hospital Santa Tecla Tarragona

Hospital Santa Tecla Tarragona. Web entre els edificis civils ressalta l'antic hospital de sant pau i santa tecla, ubicat al carrer de les coques i avui seu del consell comarcal del tarragonès. Web hospital vell de santa tecla és un monument del municipi de tarragona protegit com a bé cultural d'interès local.

El hospital Santa Tecla de Tarragona vuelve a ingresar enfermos de
El hospital Santa Tecla de Tarragona vuelve a ingresar enfermos de from www.diarimes.com

Web la fundació hospital de sant pau i santa tecla disposa de dos hospitals, un centre de rehabilitació i una consulta de medicina esportiva: Hospital santa tecla llevant está ubicado en carrer joan fuster, 28, 43007. Va ser fundat l'any 1171.

Web Hospital Santa Tecla Llevant Es Carrer Joan Fuster, 28, 43007 Tarragona, Spain, Póngase En Contacto Con Hospital Santa Tecla Llevant Con La Siguiente Información:.


Web la xarxa sanitària i social de santa tecla neix de la fundació hospital de sant pau i santa tecla. Web el antiguo hospital de santa tecla, se halla ubicado en la calle de les coques, junto al museo bíblico y hoy es la sede del consell comarcal del tarragonès. Web hospital vell de santa tecla és un monument del municipi de tarragona protegit com a bé cultural d'interès local.

És La Continuïtat Dels Valors Que Han Mantingut Vital Una Institució Des Del.


Web el arxiu històric de l’hospital de sant pau i santa tecla es una institución cultural la finalidad de la cual es conservar y facilitar el acceso y la consulta de los fondos. Urgencias hospital santa tecla es carrer joan fuster, 28, 43007 tarragona,. Web entre els edificis civils ressalta l'antic hospital de sant pau i santa tecla, ubicat al carrer de les coques i avui seu del consell comarcal del tarragonès.

Va Ser Fundat L'any 1171.


Antic hospital d'assistència a orfes, malalts i peregrins situat a la. Tarragona fué jefe de la unidad de mano, codo y nervio periférico del hospital joan xxiii de tarragona, realizando técnicas como. Web el antiguo hospital de santa tecla.

Web Explore The Old Santa Tecla Hospital When You Travel To Old Town Tarragona.


Web al menos desde 1171 tarragona contaba con una institución hospitalaria, el llamado hospital de la sede, el cual estaba destinado a la atención de los canónigos y sus. Hospital santa tecla llevant está ubicado en carrer joan fuster, 28, 43007. Read expedia's guide to find out everything you need to know about visiting the old santa.

Entre Los Edificios Civiles Destaca El Antiguo Hospital De San Pablo Y Santa Tecla, Ubicado En La Calle De Les Coques Y Hoy Sede Del Consell.


Web urgencias hospital santa tecla es español punto de interes basado en tarragona, cataluna. Hospital de sant pau i santa. Web hospital santa tecla llevant es el hospital de españa basado en tarragona, cataluna.

Post a Comment for "Hospital Santa Tecla Tarragona"